VIDEO/ Intervista e Presidentit Meta dhënë dje për “Deutsche Welle” në Berlin

Gazetarja (Deutsche Welle): Sot (dje) ju patët një takim me Presidentin e Gjermanisë, zotin Steinmeier. Cilat janë sipas jush temat ku do të vazhdoni bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Gjermanisë pas këtij takimi? Presidenti Meta: Presidenti Steinmeier ishte mjaft i kënaqur që unë kisha marrë pjesë në këtë konferencë për t’iu drejtuar sipërmarrjes së mesme dhe … Vazhdoni me leximin e VIDEO/ Intervista e Presidentit Meta dhënë dje për “Deutsche Welle” në Berlin