VIDEO/ Edi Rama probleme shëndetësore?! Shfaqet duke u dridhur

572

Edi Rama me probleme shëndetësore? Ai tund dorën për disa sekonda gjatë homazheve për ditën e Çlirimit

Rama shihet sesi për disa sekonda me radhë tund dorën e tij, dhe më pas e mban të mbështetur pas trupit.

Më herët kreu i qeverisë ka treguar se vuan nga problemet me shtyllë kurrizore, të cilat i janë shpeshtuar kohët e fundit, sa jo pak herë i kanë penguar dhe lëvizjen e lirshme.