“Vettingu”, mazhoranca PS-LSI unifikojnë votat, rrëzojnë PDIU-në për komisionin ad hoc

138
Vetëm Shpëtim Idrizi, kryetari I PDIU-së nuk ka marrë votat e nevojshme për të qenë anëtar i komision ad hoc për vetingun. Deputetët e Kuvendit, pa opozitën miratuan kandidaturat e dy anëtarëve të PS-së Vasilika Hysi, Ulsi Manja dhe atë të LSI-së, Luan Rama.
Ulsi Manja- 78 vota pro, 1 kundër, 1 abstenim
Vasilika Hysi- 80 pro, 1 kundër, 1 abstenim
Luan Rama- 85 pro, 1 abstenim
Shpëtim Idrizi- 23 pro, 7 kundër, 50 abstenim