Vendoret 2015/ PDIU fiton të tre bashkitë që i mori PS-së

102
Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet fiton të tre bashkitë që mori si zona të lira në koalicionin e majë.
Partia e drejtuar nga Shpëtim Idrizi fitoi me një rezultat të thellë Peqinin, zonë e cila prej vitit 2005 fitohej nga demokratët.
Në të njëjtën kohë kandidati i PDIU-së fitoi me rreth 700 vota diferencë Bashkinë e Konispolit.
Ndërsa fitorja e tretë edhe në mesditë në Rrogozhinë, ku Beqir Nuredini mundi me 340 vota kandidatin e djathtë Eqerem Deliu.