Vendim Demaj: Ulja në tryezën e reformës zgjedhore dhe kërkesat e opozitës janë dera e parë e hapur për të shkuar në zgjedhjet e parakohshme

215

 

Kritika dhe sulmi janë shigjetat karakteristike në majën e gjuhës së çdo shqiptari,
por kur është nevoja për alternativa dhe përballje atëherë zgjedhim heshtjen, distancimin,rudhjen e krahëve,futjen e kokës si struci ose ndonjë cicërimë e mbytur që thot; kam një udhëheqës përpara.
▶Shkak për këtë reagim është aksioni i verbuar i #kërmave që janë vërsulur të tërbuara
duke goditur me shpifje,sajesa dhe trillime
me gjithë fuqinë e tyre veprimin e radhës të Opozitës dhe Lidershipit të saj.
Janë këto hijena që ushqehen nga Rilindja dhe përdoren nga Edvin bimbashi
për të lehur sa herë që Opozita vë në zbatim rekomandimet dhe këshillat e partnerëve ndërkombëtar siç ishte veprimi i djeshëm i sygjeruar dhe këshilluar nga Bundestagu Gjerman.
▶Ulja në tryezën e reformës zgjedhore (me apo pa Damian Termetin)
dhe detyrimi i Rilindjes për të pranuar pa kushte sygjerimet dhe kërkesat e Opozitës
është dera e parë e hapur për të shkuar në zgjedhjet e parakohshme
sepse krijimi i një modeli të ri zgjedhor kërkon dhe imponon implementimin imediat në terren,dhe ky ka qenë sygjerimi kryesor i CDU,prandaj për të gjithë “zemërthyerit” dhe #velinat që #flladisin oborrin Edvinian
dhe janë “shokuar”🤧 nga ky veprim i Opozitës
do u sygjeroja që të punojnë me 3 turne në #llap_lehjen e tyre
pasi numëratori i ditëve të tyre po shënon mbrapsht.

“Zoti u dha një fytyrë,
por ju krijuat një tjetër.”