Veliaj në Facebook, pas mbylljes së votimeve: Faleminderit nga zemra

80
Kandidati i koalicionit “Aleanca për Shqipërinë Evropiane” për Bashkinë Tiranë, Erion Veliaj ka falenderuar qytetarët që e kanë votuar. Veliaj gjithashtu shprehur mirënjohje dhe për numëruesit e votave. 
FALEMINDERIT nga zemra!
Dua t’u shpreh mirënjohjen time të thellë të gjithë atyre që votuan sot dhe ushtruan vullnetin qytetar për ta çuar Tiranën në ‪#‎DrejtimiDuhur‬. Mirënjohje e veçantë edhe për të gjithë numëruesit që do të administrojnë gjatë natës së sotme fitoren tonë! shkruan Veliaj në faqen e tij në Facebook.