Veliaj me administratorët: Kufizohet qarkullimi i mjeteve, zonat e oraret

111
TIRANË – Në mbledhjen me 24 administratorët e kryeqytetit, Erion Veliaj a ka bërë publike edhe masat e reja të qarkullimit në Tiranë për të lehtësuar trafikun në oraret e pikut.
Kështu që nga ora 06:00-09:00 dhe 16:00:20:00 do të ndalohet qarkullimi i mjeteve të të tonazhit të rëndë në unazën e vogël të Tiranës.
“Ndalohet transporti për të gjitha mjetet e tonazhit të rëndë nga Ora 06:09 dhe 16:20 në unazën e vogël të qytetit. Nga 06:20 mjetet mbi 3.5 ton nuk do të lejohen të qarkullojnë. Nga ora 20-06 të gjithë subjektet tregtare kanë mundësinë të lëvizin lirshëm për të zhvilluar aktivitetin e tyre.”-tha Veliaj