Vasili: Skandali!!

194

Nga Petrit Vasili:

Stadiumi Qemal Stafa kishte rreth 20 mijë vende në një Tiranë me rreth 170 mijë banorë përpara viteve 90′.

Kjo Arena Kombëtare me tre tribuna,çalamane dhe me një kullë si patericë ka 21777 vende në një Tiranë rreth 800 mijë banorë.

Tirana rritet 400% ndërsa kapaciteti i stadiumit rritet shumë shumë pakëz me vetëm me 9%.

Në këtë  lloj Arene Kombëtare kurrë nuk mund të zhvillohet ndonjë finale e Champions League, Europa League apo kampionatëve europiane, kjo për faktin se kjo ka një kapacitet me pak se 22 mijë vendesh, që është nën kufirin e kërkuar nga UEFA prej 40 mijë vendesh.

S’ke çi thua kësaj qeverie,vizionare të vërtetë.

Edhe më shumë nuk ju kërkojmë dot,shkollëpakësia kaq mendon.