Vasili: Shqipëria digjet kryeministri krihet.(VIDEO)

274

Nga Petrit Vasili

Shqipëria digjet kryeministri krihet.(VIDEO).

Shkollat mu në mes të Tiranës me rrezik shembje nga Sami Frashëri tek Emin Duraku.

Kryeministri atje nuk shkon dot.

Kryeministri qesh e loz dhe ka sot vetëm hallin e rrjetës së koshit të basketbollit te gjimnazi Ismail Qemali në Tiranë.

Shqiperia digjet kryeministri krihet.(VIDEO).Shkollat mu ne mes te Tiranes me rrezik shembje nga Sami Frasheri tek Emin Duraku.Kryeministri atje nuk shkon dot.Kryeministri qesh e loz dhe ka sot vetem hallin e rrjetes se koshit te basketbollit te gjimnazi Ismail Qemali ne Tirane.Kjo eshte sjellje kriminale.

Gepostet von Petrit Vasili am Montag, 9. Dezember 2019