Vasili: Mbylleni gojën dhe ikni! (VIDEO)

232

Nga Petrit Vasili.

Sot po na thonë, Rama dhe sejmenët e tij në politikë dhe media, që medemek në 18 tetor, Brukseli do të thotë “Po me kushte”.

Kjo është thjesht e njëjta gënjeshtër e dëgjuar për vite me radhë. Vendimi është vetëm një: hapja e negociatave me date të përcaktuar dhe pa kushte.

Po medaljet e ndara një vit më parë nga Rama, po gënjeshtra e Ramës që paskeshim marrë datën për në qershor të 2019-ës, pas tallazeve të Evropës, ku shkuan?

Shiheni videon miq dhe komentet e tjera s’kanë asnjë vlerë. Mbetet t’u themi vetëm: Mbylleni gojën dhe ikni!!