Vasili: Heqja e pasaportave diplomatike për heronjtë e Kombëtares Kuq e Zi turp dhe marrëzi!

281

Nga Petrit Vasili:

Heqja e pasaportave diplomatike për heronjtë e Kombëtares Kuq e Zi turp dhe marrëzi!

Nuk kanë nevojë djemtë e shkëlqyer të Kombëtares për pasaportat diplomatike ,por ka nevojë shteti për ti dhënë vlerë asaj pasaporte.

Andi Lila me shokë ju jeni heronjtë tanë që mbrojtët simbolet në mes të Beogradit.

Dhe ky Edi Rama që i jargavitej Kombëtares kur kualifikohej në Europian që të rrëmbente ndonjë llokme lavdie.Turp e faqe e zezë.

P.S Nuk besoj se ky Edi Rama do të ketë fytyrë ti afrohet më Kombëtares,pas këtij turpi që nuk shlyhet dot kurrë.