Valentina Leskaj zgjidhet me 85 vota pro nënkryetare e Kuvendit

127
Kuvendi miratoi te ennjten me 85 vota pro, asnje kunder dhe 1 abstenim zgjedhjen e Valentina Leskajt në postin e nënkryetarit të ri të parlamentit.
Leskaj zëvendësoi në këtë post Vangjel Dulen, i dorëhequr rreth dy muaj më parë nga kjo detyrë.
Pas kësaj në drejtim të Kuvendit, përveç kryetarit Ilir Meta, do të jenë dhe tre nënkryetarë, kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, nënkryetari i PD-së, Edmond Spaho dhe deputetja socialiste e qarkut Vlorë, Valentina Leskaj.