Urimi i Kryetares së LSI, Monika Kryemadhi për Krishtlindjet

257
Në rradhë të parë ju uroj juve Krishtlindjet që në këtë ditë feste jeni në krye të detyrës dhe Zoti jua nje hakoma dhe më shumë mundimin dhe sakrificat. Por në për mjet jush dua t’ju uroj dhe gjithë shqiptarëve këto Krishtlindje që të jenë sa më të mbara me sa më shumë dashuri, paqe, mirësi dhe begati shqiptarëve. Gjithashtu nga kjo Katedrale dua t’ju uroj shqipëtarve dhe Vitin e Ri bashkarisht se pse është shumë shumë e rëndësishme që në këtë ditë të shënuar në lindjen e Krishtit të kem imbarësi, të kemi paqe dhe të kemi zhvillim më shumë për shqiptarët, pë rfamiljet tona, për fëmijët tanë të cilët meritojnë më shumë. Ju uroj Krishtlindjet, mbarësi, begati në familjet tuaja.

Znj.Kryemadhi, kohët e fundit keni pasur shumë ndasi me Presidentin sa u takonve ndimeve të tij, a jeni dakord me vendimin e tij më të fundit për ti dhë në shtetësinë Krye peshkopit Janullatos?
Sigurisht që jam dakord, mos harrojmë që është një nga vendimet më të vonuara që bën politika shqiptare, kam përshtypjen që Janullatos e do më shumë Shqipërinë se çe ka dashur ndonjë herë politika shqiptare.

Faleminderit