Sa vite burg do te vendose Kryeministri ne “Paketen e tij Antishpifje” per ate qe ”shpif” se: “Cmimi stratosferik i naftes, rritja e metejshme e tij, cilesia e saj skandaloze, vijne nga taksat e larta dhe aferat korruptive te qeverisjes”?
Ne baze te ish Nenit 55 te Agjitacion e Propaganes, po te shpreheshe dikur se cmimi i domateve eshte i larte beje 5 vite burg!

Po te guxosh te shkosh me lart me “shpifjet”, duke perseritur thenien emblematike: “Nje shtet i korruptuar grabit qytetaret me taksat e larta, per tja kaluar me tej parate mafias me punime e sherbime publike abuzive” (psh me PPP-te ne Shqiperi), sa vite?
Dikur do te ishte toga….po sot sa do te vendose Kryeministri?!
Ne fakt edhe ai vete e di mire se nuk mund te beje asgje te tille, vecse desheron te heqe vemendjen nga skandalet e te frikesoje ata qe mundet, duke i detyruar te blejne nje”dry” per gojen, si dikur.