Të rinjtë e LSI protestë në aeroport, policia i ka penguar dhe dhunuar në momentin e ikjes së Ramës në Bruksel

303
Lajmi i fundit….Policia arreston anëtarët e LRI. Dy nga të arrestuarit këshilltarë të LSI në Këshillin Bashkiak Tiranë. Anëtarët e LRI organizuan protestuan në Rinas në momentin e ikjes së Ramës në Bruksel.