Taulant Balla nxjerr foton: Vëllai i porositësve të “Toyota”-ve me euro në zyrën e Bashës

203

Paralajmëroi se të enjten do nxirrte prova dhe ashtu bëri. Taulant Balla tregoi sot në Kuvend një foto tek e cila pretendon se shfaqet vëllai i dy porositësve të “Toyota”-ve me 3.4 mln euro, në zyrën e kryetarit të PD-së Lulzim Basha.

“Këtë provë do ia dorëzoj drejtësisë”,- u shpreh Balla.
balla

“Kjo është prova më e qartë që është jo një njeri i paaftë por budalla që njofton vëllain e mikut të mos i bjerë nga Ankona por nga Bari. Dua ta kem përballë për këtë çështje”