Takimi Meta-Tahiri në kryesinë e Kuvendit

206
Ka zgjatur vetëm 20 minuta takimi mes kreut të Kuvendit Ilir Meta dhe ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri. Ministri i Brendshëm nuk ka dhënë asnjë deklaratë për medias sa i takon takimit. Tahiri ka shkuar në këmbë deri në Kryesinë e Kuvendit. Deri më tani nuk ka të dhëna për temën e bisedës mes tyre. Ndërkohë, kryeparlamentari Meta dje është takuar me Presidentin Bujar Nishani dhe Shpëtim Idrizin.