Spahiu takim me përfaqësuesit e FMN: Jemi të paqartë për programin e qeverisë

137
Deputeti i LSI-se, Perparim Spahiu eshte takuar sot me Anita Tuladhar, Shefen e FMN-se per Shqiperine, dhe Jens Reinke, Perfaqesues i Perhershem i FMN-se ne Tirane.
Spajiu ka theksuar se takimi kishte si temë diskutimi zhvillimet e tanishme në ekonomi dhe perspektivën e këtyre zhvillimeve. 
“Reformat ekonomike per vitet 2017-2021 si edhe buxhetin e vitit 2018. Të paqartë Ata, të pa qartë dhe ne si opozitë për programin qeverisës, paqartësi që i shprehëm dhe në seancën plenare. Shpresojmë që të paktën njëra nga palët të qartësohet!”, ka thene ai.