Sot mijëra simpatizantë dhe anëtarë të LSI brënda dhe jashtë vendit, festojnë 15-vjetorin e LSI

238

Sot LSI feston 15 vjetorin e krijimit te saj si forca politike me e fuqishme ,dhe qe ka ditur ti mbijetojë stuhive dhe furtunave herë të majta e herë të djathta dhe disa herë edhe të dyjave bashkë. Sot LSI është kthyer në shpresën e rinisë ,vegjëlisë dhe bjerzve të varfër. Ajo në programin e saj promovojë vlerat arsimore, shkollimin e të rinjve, punësim dhe pensione dinjitoze. LSI është familja e madhe që në gjirin e saj militojnë shtresat dhe grupet shoqërore pa dallim feje, krahine, ideje dhe bindje të së kaluarës. Parimi isajë është : ” Bashkimi bënë fuqinë, të gjithë së bashku për Shqipërinë”. Ja fjalimi i ish-kryetarit simbol të LSI-së Ilir Meta