Skandal/ Punojës të policisë duke fotografuar protestuesit (Foto)

163
Policia e Shtetit duket se ka ndërmarrë një nisëm jo etike, pasi është kapur duke fotografuar dhe filmuar protestuesit. Nuk dihet se me çfarë urdhëri, policia e ka marrë këtë nisëm, por fakti është se diçka e tillë nuk është etikë, pasi mund të interpretohet si një veprim intimidues në drejtim të protestuesve