Situatë e jashtëzakonshme, PD mbledh të gjithë strukturat drejtuese sot pasdite

218

Partia Demokratike do të mbledhë gjatë pasdites së sotme të gjithë strukturat e saj drejtuese

Në një njoftim të bërë publik nga selia Blu thuhet:

Sot, në orën 18.00, mbledhje e jashtezakonshme e Kryesisë së PDSH, Grupit Parlamentar, Kolegjit të Kryetareve dhe Kryetarëve të Bashkisë, me rend dite:

Caktimi i detajeve te vijimit te akisonit politik, si dhe reagimi i PD pas arrestimeve politike të drejtuesve të PD në qarkun Elbasan.