Silva Caka: Gjithmonë pranë qytetarëve, në zgjidhjen e problematikave të tyre

244
Pas takimeve në tregun Industrial ku u prezantua dhe plani konkret për rimëkëmbjen e bizneseve, kandidatja për deputete në qarkun e Beratit, Silva Caka ka vijuar me takimet me bizneset në Berat.

“Si gjithmonë, përpiqemi të jemi në krah dhe në zgjidhje të problematikave të tyre.”ka shkruar Silva Caka në faqen e saj zyrtare në rrjetin social Facebook.