Shpifja, Bylykbashi: S’është keqkuptim, godet median dhe opozitën

181
Partia Demokratike tha se ligji që dënon me burg shpifjen nuk është një keqkuptim, por godet drejtpërdrejt median dhe opozitën.
Bylykbashi: Ajo që thotë Felaj është pa kuptim. Nuk është keqkuptim, por godet drejtpërdrejt median dhe opozitën. Unë kam këtu raportin e OSBE/ODIHR i cili konsideron që dispozitat kundravajtje të kodit penal janë në kundërshtim me standardet ndërkombëtare.