Shkodra zbraz KZAZ-të, nuk ka zgjedhje në 30 qershor

158

Edhe bashkia më e madhe në veri të vendit, Shkodra ka kërkuar lirimin e ambienteve të zëna nga ana e KZAZ-ve për zgjedhjet e 30 qershorit.

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi i ka dërguar KQZ-së tre kërkesa për lirimin e ambienteve të zëna nga ana e KZAZ-ve.

Gjithashtu Ademi ka kërkuar edhe heqjen e listave të zgjedhësve që janë shpallur në ambientet e institucioneve parashkollore.

Deri më tani janë bërë kërkesa nga disa bashki në veri dhe jug të vendit, pas dekretit të presidentit Ilir Meta që shtyn zgjedhjet e 30 qershorit.