Shkodër, policia shoqëron 10 tifozë të Tiranës dhe Vllaznisë

60

Shoqërohen në polici  dhjetë tifozë të Vllaznisë dhe të Tiranës  për shkak se kanë hedhur materiale piroteknike në fushë gjatë ndeshjes midis dy skuadrave.

Tifozët kanë prishur qetësinë si dhe kanë hedhur kapsolla.