Shitja e drogave në gjimnaze, reagon Floida Kerpaci: Boll më, se po na ikin të rinjtë e po shkaterrohet familja

224

E kam denoncuar disa here fenomenin tragjik te shitjes se drogave ne gjimnaze.
Nuk e kam sajuar,por e kam degjuar nga shume te rinj te cilet jane shume te shqetesuar me ate qe po ndodh ne jeten e tyre.
Mungesa e shtetit dhe drejtimi i qeverise duke mbeshtetur modelet e krimit e te droges,e ka vendosur 100% te gjithe qeverine ne sherbim te tyre.
Duhet reagim urgjent dhe i menjehershem!
Duhet te rikthejme mbeshtetjen ndaj vleres dhe jo te vazhdoj ky model qe mbeshtet vetem antivlerat dhe con rinine Shqiptare ne drejtim te paditur.
Boll me, se po na ikin te rinjte e po shkaterrohet familja e vlerat e saj sepse shteti ka vdekur.

Kjo qeveri ka mbaruar, dhe per kete biem te gjithe dakort.Por eshte ne doren tone te ngrihemi dhe te marrim fatet e vendit per Shqiperine qe duam te jetojme e duam ta trashegojme.