Shehi: Çadra arriti pjesën më të madhe të qëllimeve

104
Kreu i Lëvizjes për Zhvillimit Kombëtar, Dashamir Shehi, duke komentuar situatën aktuale zgjedhore, u shpreh se protesta tremujore e opozitës i arriti pjesën më të madhe të qëllimeve. “Në një vend kaq shumë depresiv nuk mund të shpëtohet me një çadër tremujore. Unë them se disa gjëra kanë dalë. Marrëveshja është in-ekstreme dhe nuk mund t’i nxjerrë të gjithë të lumtur. Sigurisht këtu ka pasur një lloj dhunimi të demokracisë dhe rregullave të lojës, por e bërë nga 90% e përfaqësuesve politikë ka vënë moralitet”, tha Shehi. Sipas tij, programi i PD-së është bërë i qartë. “Ka javë që Basha i ka bërë të qarta. Nuk besoj që nuk ka njeri që nuk e di që TVSH-ja do të bëhet 15 për qind”, u shpreh Shehi.