Selami: Ja pse nuk iu bashkova grupit anti-Basha

141
Në emisionin “Të Paekspozuarit”, Eduard Selami, shprehet përse nuk është bërë pjesë e grupit anti-Basha.
Selami: E kam menduar në një moment që t’i bashkohesha kolegëve të mi që kërkuan dorëheqjen e Bashës. Por unë e shikoj si një proces hap pas hapi. Unë ndaj shqetësimet me ata kolegë, por jo rrugën. Unë nuk e paragjykoj që do më vidhet vota.
Eduard Selami: Edhe vetë Basha s’duhet të votonte veten e tij në këtë rast.
Selami: I kam takuar të gjithë deputet aktual dhe i kam telefonuar, pasi edhe atyre i janë bërë padrejtësi, edhe deputetëve të rinjë, dhe ata që janë zgjedhur sëfundi. Unë kam frikë se ata që sot kritikojnë po të ishin në listë nuk besoj se do ishin sjellë ndryshe sot.