Saimir Tahiri: Unë nuk dorëzohem, të vijë Saliu, Shkëlzeni e Meta si dëshmitarë

151
Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri foli sërish dhe kërkoi dëshmitar Sali Berishën të birin por edhe Presidentin Ilir Meta.
“Të gjithë e patë se ç’lloj estrade ishte kjo. Akti i dytë i një estrade. Unë jam i vendosur të mos dorëzohem”,- tha ai.