Saimir Tahiri: Në 5 vjet janë grabitur 170 karburante, janë zbuluar 40%

110

Në 5 vjet janë vjedhur dhe grabitur 170 karburante, kështu deklaroi ministri i Brendshëm Sajmir Tahiri në një aktivitet për rritjen e dhe masat shtesë të sigurisë.

Tahiri: Nga 2011-2016 janë mbi 170 vjedhje dhe grabitje dhe janë zbuluar jo më shumë se 40% e tyre. Kjo sepse jemi përpara një lloj fenomeni kriminal që ka vështirësi në hetim.