Rezultatet në kohë reale/ Votat e para nga Dropulli, paraprakisht LSI kryeson

174
Dropull-kutia e parë:
PS-24
LSI-67
PD-13
Rezultatet në Shkodër pas hapjes së kutisë së parë
PS-118
PD-18
LSI-1
Përmet-Kutia 4138
PS-66
LSI-66
PD-49
Çlirim – Ersekë
Dalin rezultatet edhe në Çlirim të Ersekës. Në kutinë nr 4043, kanë dalë këto rezultate:
LSI- 42
PS -55
PD- 6.
Sinanaj-Tepelenë
PS-90
PD-8
LSI-8
Dalin rezultatet e para në Lushnje nga kutia 2856/1
PS 188 vota
PD 77 vota 
LSI 14
PDIU 5
Izvor- (QV 3407, Memaliaj)
PS 118 vota
PD 41 vota
LSI 55 vota
Rezultatet e fshatit Damës, në Memaliaj
PS-118
PD-15
LSI-9
Dalin rezultatet e para edhe nga Lushnje, nga kutia 2856/2:
PS- 151
PD- 32
LSI- 16
PDIU- 4
Luaras- Kolonjë
Del edhe kutia e parë në Luaras të Kolonjë , qendra e votimit me numër 4043.
Partia Socialiste -55;
Lëvizja socialiste për Integrim – 42;
Partia Demokratike-6
Ersekë 
Kanë dalë rezultatet e para në Ersekë, nga kutinë e parë janë rezultatet janë: 
LSI -42,
PS -55,
PD- 6
Progonat- Tepelenë
Dalin rezultatet e e fshatit Progonat në Tepelenë. “Shuplaka” mëson se Partia Socialiste ka fituar më shumë vota nga partitë e tjera.
Rezultatet:
Partia Socialiste- 204
Partia Demokratike- 37
Lëvizja socialiste për Integrim- 87
Selcë- Memaliaj
Kanë dalë rezultatet e kutisë së votimit në fshatin Selcë në Memaliaj. Mësohet se Partia Socialiste ka marrë 25 vota, Partia Demokratike 23 ndërsa LSI 10 të tilla.
Ndërkohë vetëm pak më parë dolën rezultatet e para në Pustec dhe në Memaliaj.
Liqenas- Pustec
Janë numëruar votat e fshatit Liqenas në Pustec ku LSI ka dalë forcë e parë më 202 vota , PS ka marrë 201 vota, dhe PD ka marrë 83 vota.
Kjo është kutia e dytë e numëruar në bashkinë e Pustecit. 
Pusteci ka qenë bashkia e parë që ka nisur numërimine votave. Kujtojmë se Pusteci është një bashki me statusin e minoritetit ku mbi 90% e popullsisë janë maqedonas.
Gusmar- Tepelenë
Ka përfunduar kutia e parë në Tepelenë, në fshatin Gusmar.
PS-90 vota
PD-44 vota
LSI-7 vota
Kallamas- Pustec
Sapo kanë dalë rezultatet e kutisë së parë në Pustec të qarkut të Korçës. Mësohet se Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë 100 vota, Partia Socialiste 112 ndërsa Partia Demokratike 111. Mësohet se kutia e votimit i përket fshatit Kallamas të Pustecit. Ndërkohë LIBRA ka marrë vetëm 1 votë.
Nivicë- Tepelenë
PS-74
LSI-13
PD- 13
Vijon