Reforma në drejtësi, përfaqësues të OPDAT çdo të enjte takim me kryeprokuroren Arta Marku

243
Kryeprokurorja e re e përkohshme, Arta Marku ka pritur në një takim përfaqësues të OPDAT.
Mësohet se takimi që u mbaj në Prokurori, zgjati për rreth 60 minuta, ndërsa kryefjala ishte reforma në drejtësi ku u diskutua kryesisht për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.
Po ashtu, bëhet e ditur se palët kanë vendosur të kenë takime të përjavshme çdo të enjte. Kujtojmë se dhe javën e kaluar pati një takim mes Markut dhe përfaqësuesve të OPDAT.