Reforma në drejtësi, Manjani takohet me kreun e Komisionit të Venecias

123
Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, ka zhvilluar sot një takim me kreun e Komisionit të Venecias Gianni Bucquicchio ku është njohur me veprimtarinë e punës së këtij Komisioni.
Në fokus të diskutimeve mes Manjanit dhe zotit. Bucquicchio ka qenë edhe reforma në drejtësi, ku u fol rreth stadit aktual ku ndodhet proçesi.
Ministri ka vlerësuar impenjimin serioz të Venecias, ndërsa është theksuar nevoja për forcimin e bashkëpunimit me Komisionin e Venecias.