Raporti i Presidentit, Ilir Meta për Komisionin e Venecias

251

Presidenca ka publikuar sot gjithë dokumentet ligjore, të cilat i ka paraqitur para Komisionit të Venecias për anulimin  e datës 30 qershor.

Në një raport shpjegues, Presidenca jep arsyet që sollën në anulimin e datës së zgjedhjeve, si dhe situatën e krijuar në vend nga kriza politike.

Dokumenti e plotë mund ta lexoni ketu: Raporti shpjegues i Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta për Komisionin e Venecias