Rama zhvendos mbledhjen e qeverisë në Jug, ja ku do zhvillohet takimi me ministrat

23
Kryeministri Edi Rama do të mbledhë qeverinë në qytetin e Vlorës të premten dhe të shtunën. Mbledhja e qevrissë vjen në vijim të porosisë së Rames për ta zhvendosur qeverinë në rrethe.
Gjithashtu ‘BalkanWeb’ mëson se ministrat do të kenë disa aktivitete në institucione me deputetët e zonës.
Kryeministri Edi Rama ka njoftuar më herët se Qeveria do të zhvilloje çdo muaj mbledhjen në një prej qarqeve të vendit, ndërsa të njëjtën proçedurë do ndjekin edhe ministrat çdo muaj, ku do të zhvillojnë takime me banorët e secilit qark për t’u njohur me problematikat e qytetarëve.