Rama: Shqipëria, angazhime të rëndësishme ligjore për të luftuar diskriminimin

82
Kryeministri Edi Rama ka mbajtur një fjalim në samitin “Global Leader Woman” në Nju Jork, ku theksoi se “Shqipëria është vend pararojë për pjesëmarrjen e gruas në vendimmarrje”. “Në çdo këshill bashkiak kemi 50% gra dhe 50% burra, ndërsa përfaqësimi i grave në parlamentin shqiptar ka arritur në 21%”, tha Rama. Kreu i qeverisë shtoi gjithashtu se “Shqipëria ka marrë angazhime të rëndësishme ligjore për të luftuar diskriminimin”.