Rama: Shpifja nuk ka lidhje me median, por politikanët

126
TIRANE – Një ditë pasi u mësua propozimi i qeverisë për të dënuar me burg deri në tre vjet shpifjen ndaj zyrtarëve të lartë shtetëror dhe revoltës që ngriti në rrethin e gazetarëve, kryeministri Edi Rama ka deklaruar se ky nen nuk prek në asnjë pikë median. Kreu i qeverisë thotë se shpifja do të shihet si vepër penale për çdo politikan.
 

  

 

  

 
Neni qe qeveria ka propozuar te ndryshohet ne Kodin