Rama ka shkarkuar zv/ministrin e Brendshëm, Ilir Marko për ti dalë në mbrojtje Tahirit

299
Kryeministri Rama ka shkarkuar zv/ministrin e Brendshëm, Ilir Markon pas përplasjeve me ish-ministrin Tahiri. Pavarësisht se shkarkimi u bë pa vendim qeverie, përsëri ky shkarkim nuk e fsheh dot faktin që nën drejtimin e Tahirit Shqipëria u mbuluar nga hashashi. 

Emërimi i Tahirit në krye të fushatës elektorale në Tiranë jo vetëm që tregon falsitetin e Ramës, njëkohësisht dhe drejtues i Partisë Socialiste dhe kryetar i “Rilindjes”, por është edhe një arsye më shumë e vënë përpara ndërkombëtarëve se droga e mbjellë, kultivuar dhe shpërndarë është bërë nën miratimin e heshtur të kryeministrit Rama. 

Në mesazhin privat, Ilir Marko i kujton Saimir Tahirit se nuk ishte nevoja ta përgjonte ai (siç aludon Tahiri), pasi këtë gjë e kanë bërë shërbimet ndërkombëtare.
Në mesazhin e tij, Marko shkruan se edhe motivi i shkarkimi i Saimir Tahirit ka ardhur si partnerët ndërkombëtarë. Ai shkruan se nëse Saimir Tahiri do sqarime për motivet e shkarkimit lë të pyesë, Edi Rama për letrën ultimatum që i ka mbërritur në zyrë nga ndërkombëtarë.


Rezultate imazhesh për saimir tahiri
Rezultate imazhesh për fushe me hashash