Rama i ndryshon emrin Ministrisë së Jashtme, ja si quhet tani

18
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka ndryshuar emrin e ministrisë së Jashtme të Republikës së Shqipërisë.
MPJ që ishte deri më tani nuk do të quhet më kështu.
Në vend të emërtimit Ministria e Jashtme, ky institucion do të njihet me emërtimin Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme.