Rama i ndryshon emrin Ministrisë së Jashtme, ja si quhet tani

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka ndryshuar emrin e ministrisë së Jashtme të Republikës së Shqipërisë.

MPJ që ishte deri më tani nuk do të quhet më kështu.

Në vend të emërtimit Ministria e Jashtme, ky institucion do të njihet me emërtimin Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme.