Rama e kthen TVSH-në, në Olsi Radio Televizion

111
Deputeti demokrat Luçiano Boçi ka akuzuar drejtorin e ri te TVSH, si njeri te Olsi Rames vellait te kryeministrit, dhe theksoi se ky institucion tashme eshte i kapur politikisht.
Ne nje dalje te tij publike “Edi Rama ka bërë publik udhërrëfyesin se si mund të bëhesh drejtor i Përgjithshëm i Radio Televizionit Shqiptar, të këtij institucioni me mijëra të punësuar, me fond 20 milionë euro në vit, dhe me disa tendera dhjetra milionë euro në vazhdim. Ja ku është udhërrëfyesi i Edi
Ramës, i publikuar dje në disa media. Kjo foto. Ky është mesazhi i Edi Ramës për këdo që aspiron të bëjë karrierë, të drejtojë institucione të rëndësishme në vend.Luciano-Boci-8-Janar
Rregulloje me Olsin, dhe e ke të garantuar. Kjo është oligarkia në aksion, korrupsioni ulëritës, nepotizmi
pa asnjë limit. Thoma Gëllçi e kapi lojën. Ai nuk është sot drejtor i RTSH, për shkak të vizionit, pasi e kaluara e tij në krye të organit zyrtar të partisë komuniste nuk ia lejon. Nuk është aty për shkak të integritetit, apo cilësive të tjera, sepse ato nuk i ka. Eshtë aty për shkak të Olsi Ramës, vëllait të kryeministrit. Ja pra si përfundoi Radio Televizioni Shqiptar në Olsi Radio Televizion.”, u shpreh deputeti demokra