“Rama dhe Linda i shitën privatit kuotat e universitetit publik”

100

Ish-­kryeministri Berisha ka denoncuar në “Facebook” atë që e cilëson si aferë me universitetin publik. Sipas tij, kryeministri Rama dhe ministrja Nikolla u kanë shitur kuotat e pranimeve të universitetit publik atij privat.

STATUSI

Edvin Shullazin dhe konfidenten e tij, Linda Nikollen per favorizimin kundrejt ryshfeteve te medha universiteteve private duke ulur ne kundershtim me ligjin kuotat ne universitetet publike dhe rritur tarifat e regjistrimit. sb “Miredita doktor, jam nje prind qe duke u interesuar per djalin për t’u futur në universitet dhe në interesimin e siper konstatoj se Rama dhe Linda kane shitur tek universitet private kuotat e universiteve publike. Per kete qellim MAS ka krijuar nje situate te paprecedent, duke nderuar kritere dhe menyrat e llogaritjes disa here, duke krijuar nje situate ende te paqart sesi do te llogariten fituesit. Jo qe nuk eshte me kriter merite prefetence por MAS ka krijuar nje skandal te vertete dhe duke nderhyre prane senateve duke rritur tarifat dhe duke ulur kuotat. Psh eshte e sigurte se ne Senatin e UMT (universiteti i mjekesise) date 29.07.16 ka bere nderhyrje te tilla. Nesër po përpiqem të bëj verifikimet në lidhje me këtë info dhe Ju bëj me dijeni menjëherë. Me respekt.D.H”