Publikohet lista e kandidatëve për KLGJ nga avokatia të cilët plotësojnë kushtet

311
Sekretari I Përgjithëm I Kuvendit ka përfunduar Raportin e Vlerësimit dhe është bërë publike lista e emrave të kandidatëve kalues dhe atyre të përjashtuar nga avokatia për në KLGJ. Këto dokumente si dhe kopja e listave të Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, së bashku me dokumentacionin për secilin kandidat, do t’i përcillen Komisionit të përhershëm përgjegjës për çështjet ligjore në Kuvend. 
Kalues
1. ALBAN TORO
2. ARBEN PRIFTI
3. ARBEN VANI
4. FATMIRA LULI
5. FATOS LAZIMI
6. GENTI SINANI
7. GËZIM ALLARAJ
8. SAIMIR VISHAJ
9. SINAN TAFAJ
10. SOKOL LAMAJ
Të përjashtuar
1. ALEKSANDËR RASPOPI
2. ARBEN SPAHO
3. BETULA TOTO
4. ERMIR MEMA
5. ISMAIL UKA
6. SIMON VORFI
7. VJOLLCA PUSTINA