Protestuesit mblidhen para hotelit në Korçë, “zgjojnë” ministrin grek

201
I ardhur një ditë më parë në Shqipëri, ekzaktësisht në qytetin e Korçës, ministri i Jashtëm Grek, Kotzias është zgjuar sot nga protestat.
Mësohet se përpara hotelit ku ai qëndron në Korçë janë mbledhur anëtarë të shoqërisë civile dhe familjarë të Pëllumb Marnikollajt, shqiptari që humbi jetën në një komisariat në Greqi dhe protestojnë për të drejtat e të burgosurve shqiptarë në Greqi.