Protesta, opozita bllokon qarkullimin e mjeteve në kryqëzimin e Vorës

287
Protestuesit e opozitës kanë bllokuar kryqëzimin e Vorës. Kryetari i PD Lulzim Basha dhe deputetë demokratë Tiranë janë bashkë me ta.
Protestuesit kanë hipur në ndarësen e autostradës dhe paqesisht, pa zhurmeë, nuk lejojnë kalimin e mjeteve. Numri i tyre po vjen duke u shtuar.
Policia është pranishme në largësi por deri tani nuk ka ndërhyrë në shpërndarjen e tubimit, edhe pse e ka konsideruar të paligjshëm.