Programi ekonomik – Basha: Në qeverinë time nuk do të ketë investime fasadë

166
Kryetari i PD-së Lulzim Basha ndodhet në një bashkëbisedim me bizneset gjermane për të prezantuar programin ekonomik të PD-së me premtimin se do të luftojë korrupsionin dhe do bëjë investime transparente.
“Në qeverinë time nuk do të ketë investime fasadë, palma, pllajka buzëkuq ku janë harxhuar 510 milionë dollarë që kanë sjellë zero investim e punësim. Është investim i kotë por dhe skemë vjedhjeje”