Presidenti Meta takim me Kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj/ Ndamë pikëpamje të përbashkëta mbi perspektivën europiane të dy vendeve

123

Presidenti Meta dhe Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj kanë ndarë me njëri-tjetrin momente të përzemërta sonte në Durrës, ku kanë shprehur edhe njëherë pikëtakimet e tyre përsa i përket prespektivës së përbashkët europiane të dy vendeve.

Kënaqësi e veçantë të ndaja sërish me Kryeministrin, Ramush Haradinaj në Durrës pikëpamje mbi sfida të përbashkëta që forcojnë marrëdhëniet midis dy vendeve dhe perspektivën e përbashkët europiane.