Presidenti Meta: Pas dy vitesh, fillon sot nga funksionimi Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë!

234

Në ceremoninë e betimit të Marsida Xhaferllarit, në plotësim të vakancës së dytë të Presidentit për Gjykatën Kushtetuese, ishin të pranishëm edhe të tjerë anëtarë të kësaj gjykate, por edhe Sekretari i Përgjithshëm.

Anëtarja e sapobetuar Elsa Toska ka qenë prezent gjatë betimit të Xhaferllarit para Presidentit, bashkë me anëtarët e tjerë, Vitore Tusha dhe Besnik Muçi.

Me anë të një postimi në rrjetin e tij social Facebook, Presidenti Ilir Meta shkruan se:

I lumtur që më në fund, pas dy vitesh, fillon sot nga funksionimi Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë!

Ja postimi i plotë i Presidentit:

I lumtur që më në fund, pas dy vitesh, fillon sot nga funksionimi Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë!
Urime tre anëtareve të reja të kësaj Gjykate, znj.Elsa Toska, znj.Marsida Xhaferllari dhe znj. Fiona Papajorgji! 🇦🇱

I lumtur që më në fund, pas dy vitesh, fillon sot nga funksionimi Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë!Urime…

Gepostet von Ilir Meta am Donnerstag, 14. November 2019