Presidenti Meta në Ditën Kombëtare të Jetimëve, përshëndet me mëdhenjtë e skenës dhe muzikës/ “Po ku ka si ti, moj Shqipëria ime!”

105

Presidenti Ilir Meta ka marrë pjesë në aktivitetet e zhvilluara sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve. Për fëmijët pa kujdes prindëror u organizua dhe një koncert festiv ku merrnin pjesë këngëtarë dhe aktorë të njohur të skenës.

Gjatë kohës që këngëtari i njohur Kozma Dushi ka interpretuar këngën “Po ku ka si ti, moj Shqipëria ime”, kreu i shtetit është u është bashkuar artistëve duke kënduar së bashku me ta.

Nga Ilir Mata

“Po ku ka si ti, moj Shqipëria ime!”
Me të mëdhenjtë e skenës dhe muzikës, Marjana Kondi, Marin Orhanasi dhe Kozma Dushi, përshëndetëm sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve, të gjithë fëmijët pa kujdes prindëror, me një nga perlat e këngës shqiptare!

https://scontent.ftia5-1.fna.fbcdn.net/v/t42.9040-4/61425874_2053926221396018_4431889504776749056_n.mp4?_nc_cat=108&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&_nc_ht=scontent.ftia5-1.fna&oh=f16a89a6b0036a81f7ca2412cc29b4a7&oe=5CE2EFFA