Presidenti Meta nderon Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

125
Sot është Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës, për hebrejtë e vrarë gjatë Luftës së Dytë Botërore nga nazizmi.
Këtë ditë e ka nderuar edhe Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta.
’Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës, i bashkangjitem nismës globale për të mos harruar viktimat e Holokaustit në mënyrë që antisemitizmi, mungesa e tolerancës dhe shkeljet e të drejtave të njeriut të mos përsëriten kurrë më’, shkruan Presidenti Ilir Meta në Facebook, duke e shoqëruar edhe me foton e mëposhtme.